fbpx

Swimspa: Velg et som passer din livsstil

Swimspa

Kjøpe et swimspa (svømme spa) kan være forvirrende fordi det er så mange alternativer tilgjengelig.

Det viktigste med et swimspa – Velg et som passer din livsstil!

Med det i tankene trodde vi at vi ville gi deg våre 4 beste anbefalinger for spa-kjøpstips for å hjelpe deg med å kjøpe riktig badekar, til riktig pris!

1) Hvorfor kjøpe et svimspa?

Hvorfor kjøpe et svimspa
Hvorfor kjøpe et svimspa?

Vår første swim spa kjøpe tips er den mest grunnleggende; forstå hvorfor du kjøper en svømme spa i første omgang. Før du setter fot i en butikk, bør du tenke på hvorfor du kjøper en svømmetur.

Vanlige grunner til å kjøpe en svimspa er:

 • Trening
 • Et basseng for ungene
 • Avslappning
 • Svømme hele året

Definere den primære grunnen til at du kjøper en svimspa nå, vil hjelpe deg med å begrense valgene dine senere.

Jo færre badesteder du må velge mellom, desto lettere blir ditt valg til slutt.

Hva vil du bruke swimspa til

størrelsen på svømmeområdet i ditt swimspa
Størrelsen på svømmeområdet i ditt swimspa

For eksempel, la oss si at du kjøper en svømme spa hovedsakelig for fitness.

Ditt hovedfokus bør være kvaliteten på svømme strømmen og størrelsen på svømmeområdet.

Hvis du i stedet leter etter et basseng som du kan bruke året rundt, vil du kanskje legge mindre vekt på svømmestrømmen og mer vekt på hvor energieffektiv badebadet er.

Ingen svimspa er perfekt

Ingen svimspa er perfekt.

Hver vil ha sine egne fordeler og ulemper.

Å vite hvordan badestuen skal brukes, kan hjelpe deg med å bestemme hvilke funksjoner som er viktigere enn andre, noe som til slutt hjelper deg med å begrense søket til badebadet som passer best til dine behov.

Har du noen spørsmål om dimensjoner eller noe annet om å kjøpe et swimspa, ring oss: +47 64 97 73 30

2) Vurder langsiktig pris samt kjøpsprisen

Vurder langsiktig pris samt kjøpsprisen spa anlegget

Mens de fleste vet hva de er villige til å bruke for å kjøpe et swimspa, så vurderer noen ikke helt hva den langsiktige kostnadsforskjellen mellom to svømmesteder vil være.

Å få en god startpris betyr ikke mye om det koster deg en arm og et ben for å kjøre badebadet. Av denne grunn bør du vurdere både “kostnaden for å eie” badebadet samt kjøpesummen.

Mens man kan være 50 000 KR mindre å kjøpe, kan det koste deg ekstra 100 000 KR over hele levetiden i ekstra installasjonsavgifter og høyere eierkostnader (energikostnader, reparasjoner og vedlikehold).

Energieffektivitet

Energikostnader er en av de største pågående kostnadene ved et svømme spa. Å sørge for at badebadet du kjøper er energieffektivt, er derfor en av de beste måtene å redusere dine langsiktige kostnader.

Når du vurderer energieffektiviteten til et swim spa
Vurder energieffektiviteten til et swim spa

Når du vurderer energieffektiviteten til et swimspa, er det noen ting du bør vurdere:

 • Hvor mye isolasjon den har.
 • Energieffektiviteten til pumper og varmeapparat.
 • Pumpens størrelse (mindre pumper krever mindre strøm).
 • Pumpens kjøretid (mindre tid, mindre kostnad).
 • Beskytter isolasjonen pumper og varmeapparat?

Mens de første 4 er ganske selvforklarende, er det siste punktet en som de fleste ikke anser.

De fleste produsenter isolerer seg rundt skallet i badet. Denne metoden holder vannet i badestuen varm, men er ikke den mest energieffektive måten å isolere et badestamp på. Dette skyldes at det slipper bort alt overskuddsvarmen fra pumper og varmeapparater.


Ved å legge til isolasjon rundt skapet i badestuen, har enkelte produsenter (som Hydropool) begynt å fange den overflødige varmen og bruke den til å varme opp vannet ytterligere, og øke energieffektiviteten til svømmebadene.

Energieffektivitet selvrensende

Hydropools unike Hydrowise-isolasjonssystem gir energieffektivitet i verdensklasse, samtidig som du beskytter badestuenes pumper og varmeelementer fra elementene.

Dette ekstra isolasjonslaget bidrar også til å beskytte badeutstyret fra elementene, holde dem ut av den intense vinterkulden og stoppe dem fra å fryse i tilfelle strømbrudd.

Beskyttelse av utstyret på denne måten bidrar også til å forlenge levetiden til utstyret ditt, noe som reduserer eierkostnadene ytterligere.

Enkel vedlikehold

Sammen med den monetære kostnaden ved å eie et svømme spa, er det også en tidskostnad.

Enkel vedlikehold av swimspa anlegg
Enkel vedlikehold

Folk kjøper badesteder go boblebad for å slappe av, men det er ikke noe avslappende å rengjøre og opprettholde et svømme spa. Derfor er det viktig å vurdere hvor lett badebadene du ser på er å opprettholde.

Trykkfiltreringssystemer som Spa Husets Self Cleaning-system tar vare på det meste av arbeidet for deg.

De lar deg holde badebadet rent og klart på bare noen få minutter i uken!

Selvrensende avløp

Spa Husets eksklusive gulvvakuum; Bare en av de mange grunnene til at de er deres selvrensende svømmesteder er de enkleste svømmebadene i verden for å opprettholde!

3) Kjøpe swimspa på rett tidspunkt

Kjøpe swimspa på rett tidspunkt

Når du ser etter en god avtale på et bade anlegg, pool anlegg er timingen alt. Den beste tiden å kjøpe et swimspa er vanligvis under et arrangement eller event som.f.eks Juletid.

Det er tre grunner til dette:

Grunn 1:
Når bedrifter kjøper flere svømmesteder samtidig, gir produsentene dem bedre priser og fri frakt. Dette betyr at virksomheten kan selge sine svømmebad for mindre enn de normalt kunne.

Grunn 2:
Disse bedriftene bruker vanligvis mye penger på å sette opp og reklamere for disse hendelsene, noe som betyr at de må selge mange svømmebassenger bare for å bryte med seg selv.

Grunn 3:
Hvis de ikke selger alle sine svømmesteder, er forhandleren enten fast med de resterende svømmebadene eller har betalt for å sende dem tilbake til produsenten.

Dette gir eiere ekstra engasjement til å kvitte seg med hver swimspa i salget.

Snakk med eieren av virksomheten for å se om det kommer noen opp.

Badesteder for hendelsessalg må vanligvis bestilles uker eller måneder på forhånd. Eiere vil vite nøyaktig hva de har bestilt, og har vanligvis ikke noe problem med å pre-selge noen eventsalgs svømmehager. Dette betyr at du kan få badebadet ditt ved arrangementsalgspriser, selv før arrangementet skjer!

Gulvmodeller

Hvis du savner arrangementet helt, ikke bekymre deg, kan du fortsatt få en god avtale på et svømmetur. Snakk med eieren av virksomheten og se om det er noen gulvmodeller de ønsker å flytte. Hvis du ikke er kresen om farger, vil det vanligvis være minst et par gulvmodeller som eieren vil være villig til å gi en god deal på!

Traveling Event Sales: Noe å unngå

En type arrangement salg for å unngå er “reiser” arrangement salg. Disse er svømmesaltsalg som selges av spesialkjeder utenfor deres normale salgsområde..

Disse kjedene leier profesjonelle “tettere” for å selge så mange svømmesteder som mulig. Disse closers har vanligvis lite kunnskap om produktet de selger og jobber rent på provisjon.

Dette kan føre til skyggefull salgstaktikk og urealistiske løfter, bare for å få et salg.

Når hendelsen er over, er tjenesten også vanligvis et stort problem. Siden selskapet som solgte det til deg, ikke er fra ditt område, kan de ikke ordentlig service ditt område.

De pleier å stole på underleverandører med begrenset erfaring og få på lager deler for å håndtere reparasjonsarbeid. Dette fører vanligvis til å svømme spa eiere venter lange perioder for reparasjoner å bli fullført.

Før du kjøper et badested ved et arrangement

Bør du først finne ut hvor selskapet selger det, og hvordan de planlegger å betjene badebadet etter at arrangementet er over.

Vårt siste swimspa spa kjøpe tips er enkelt;
Forhandle prisen med forhandleren. Den første prisen du får for en svømmetur er sjelden den beste prisen.

Derfor er det viktig at du prøver å forhandle så mye som mulig når du kjøper en svømmetur.

Mens selgere og ledere vanligvis kan redusere prisene litt, vil du alltid få den beste prisen fra eieren.

4) Forhandle

Forhandle pris

De fleste eiere er villige til å ta rundt 10 000 KR fra prisen på et badested for å lukke et salg. I motsetning til selgere og ledere som bare får betalt provisjon på det opprinnelige salget, tenker eierne mer langsiktig. Selge et swimspa betyr også å ha en sjanse til å selge deg kjemikalier, filtre og annet tilbehør. Selv om de gir opp 10 000kr akkurat nå, kan de gjøre det opp i annet salg i løpet av deg som eier badebadet.

Hvis du møter noen motstand når du forhandler om prisen, prøv gratis eller nedsatte oppgraderinger og tilbehør i stedet. Vil du ikke ha noen oppgraderinger?

Få dem til å kaste inn noen tilbehør som

 • Deksler
 • Filtre
 • Eller kjemikalier i stedet.

Den siste tingen å vurdere når du forhandler om prisen er hvordan du skal betale. Bedrifter belastes minst 1-2% av kjøpesummen når du kjøper noe med et kredittkort.

Hvis du endrer betalingsmåten din fra kreditt til debet eller sjekker, sparer eieren den avgiften og kan gjøre dem mer villige til å forhandle videre.

Se også lokk til bade anlegg

Konklusjon

Du bør nå være bevæpnet med alt du trenger for å sørge for at du får det rette svømmebadet til riktig pris!

Pris

Be om pris og tilbud!  Dersom du lurer på dimensjoner av anlegg eller har noen andre spørsmål om svimspa? Send oss en mail via kontakt skjemaet eller ring +47 64 97 73 30

swimspa Velg et som passer din livsstil
Velg et swimspa som passer din livsstil