fbpx

Utekjøkken

Utekjøkken

Et produkt som er bygd med stolthet og følelse.

HÄLSING er et helt unikt produkt som er skapt med en streben etter perfeksjon. Alle våre utekjøkken bygges på bestilling, bare for deg. Da er det bare bærekraftige kvalitetsmaterialer og genuint håndverk som duger. For når et produkt bygges med stolthet og følelse blir resultatet et utekjøkken som skaper minner for livet.

Et prosjekt som er skapt med lidenskap.

En familiebedrift i to generasjoner, far med sønner, alle med røtter i Helsingborg. HÄLSING er et prosjekt som er skapt med lidenskap, der hele produktet utstråler at det er bygd med omtanke og presisjon. Vi arbeider med dette prosjektet like mye for vår skyld som for kundene våre, noe som betyr at ingenting overlates til tilfeldighetene.

Svensk håndverk

PRODUKSJON I SVERIGE

At vi selv produserer våre utekjøkken i Skåne har flere fordeler, kvaliteten er alltid i toppklasse med minimal påvirkning på miljøet. Men det er også det eneste alternativet for oss. Vi vil kunne stå stolte og rakrygget bak produktet vårt og vi vil verne om at det svenske håndverket lever videre.

I produksjonen kombinerer vi moderne maskiner med høy presisjon og utrolige mennesker som skaper mirakler med å lage en perfekt sveis eller slipe en kant for hånd, slik bare hender med mange års erfaring kan gjøre.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.
TRINN 1/4:

Velg fra tre forskjellige former.

TRINN 2/4:

Velg mellom lengder.

TRINN 3/4:

Velg din grill og funksjoner.

TRINN 4/4

Fyll i konktaktopplysningene dine samt ønsker.