fbpx

Kunsten å møblere livet ut(e)

Sigma Living er et konsept med eksklusive hage- og utemøbler. Møbler som rommer det beste i livet. Møblene glir perfekt inn i det uterommet du har skapt, eller blir en vakker del av det du ønsker å skape.

Stilsikker design, inspirert av klassiske og trendy utemiljøer, kombinert med en drivkraft til å finne den optimale formen, fasongen og funksjonen som passer inn i ditt uteliv.  

Det er det vi er lidenskapelig opptatt av å finne – formelen på det gode (ute) liv.

Det gode liv

Vårt sortiment består av en rekke ulike serier av utemøbler. Alle har sitt unike særpreg, men felles for alle er at de i form og funksjon bygger på det vi kaller formelen for det gode liv.

Alle møblene er håndlaget og blir (med visse unntak) laget på bestilling. Det betyr at du kan gjøre tilvalg slik at du får det enda litt mer som du vil.

cube gruppe

Cube

Et godt eksempel på at innenfor boksen, godt kan være utenfor. Cube tar i bruk den ikoniske formen på en uendelig vakker måte.

Eleganse

Eleganse utstråler sofistikert selvsikkerhet kombinert med funksjonell frihet. Et smykke for enhver uteplass.

H5d284266d9554fe1885fc7955d81ad91l
Monaco spisegruppe sort alu

Monaco

Monaco er det perfekte eksempelet på stilige utemøbler. Med Monaco kan du enkelt bringe skjønnheten fra inne til ute, og gi hagen eller uteplassen et moderne og elegant preg.

Dubai

Len deg tilbake, slapp av og nyt solnedgangen. Sandblåste former skaper et mykt og vakkert design med særegent preg.

dubai butikk

York

York er elegante utemøbler som passer perfekt inn i det klassiske hjemmet.

90074390 2712874875477205 1461082912718848000 n

Fiji

Fiji henter inspirasjon fra det gode stillehavsliv. Her er det bungalowfølelse og beach house med eksotisk preg.

Italia

Italia er essensen av Sorrento, Amalfi og Capri. Dette er klassisk adriaterhavsluksus matchet med formsikker og moderne design.

OD18OD1 SS157 p134x135
Nice patio furniture classical design aluminum lounge 1

Nice

Det er nice på Azurkysten. Med disse møblene får du all sjarmen og elegansen som det gode liv ved Azurkysten byr på.

Poolside

Poolside er som skapt for bade- og bassengliv med et design der vannspeilet har gitt inspirasjon til møblene. Her renner vannet nesten snorrett og i ett med møblene.

He5f9b9cc4e664f44b6627634b4dc55dck
OD18OD1 M198 p014x015

Riviera

Riviera er luksus fra Middelhavet, med en utforming lik en krapp bølge som blir til en dønning og ebber ut til blikk stille hav.

Håndlagede møbler. Velg materiale, farge og stoff.

Materialer

Møblene blir håndlaget i rustfritt aluminium med forsterkede belastningspunkter. Overflaten får 3 lag med værbestandig UV-belegg. Resultatet er høy kvalitet, lengre leve tid og praktisk talt vedlikeholdsfrie utemøbler. Møblene blir  håndlaget og ujevnheter kan forekomme.

Aluminium

Du kan velge mellom teak eller aluminium som materiale. Og velge fargen som passer best på aluminiumen. Tilpass farger eller oppgradere kvaliteten på stoffet på putene.

Teak

Teak er et utmerket valg for utemøbler. Teaken fremhever treverkets skjønnheten og struktur, og etterhvert som den utsettes for sol og regn får den en naturlig patina, fargen blir mykere og skifter til en vakker sølvgrå nyanse. Det vil være naturlige variasjoner i treverket som kan gi noe variasjon på møbler og overflater.

Stoffvalg & kvalitet

Alle møblene leveres med puter i 100% polyester. Hvis ønskelig kan stoffet på putter oppgraderes til Premium eller Deluxe mot et tillegg i pris.

NB: fargegjengivelse av stoff og materiale vil variere fra skjerm og enhet.

Basic: Stoff i 100% polyester.

Polyester er sterk, tåler slitasje, fuktighet og varme. Våre puter i polyester tåler mye vær og vind. Vann vil ikke lett trekke inn, og vil bli liggende på overflaten etter en regnskur. På mørke stoffer i polyester kan famling og bleking forekommer.

Premium : 100 % Olefin

Olefin stoffet leveres av britiske Sunproof. Det er utviklet og laget for utendørs bruk med mye eksponering av sollys, vind, regn og fuktighet. Ultrafiolette blokkeringsmidler beskytter stoffets mot UV-stråling og forhindrer skader av sollys og falming. Kvaliteten på stoffet har passert de strengeste testene i henhold til britisk standard og internasjonale standarder. Les mer på Sunproofs sider.

Deluxe: Marine fabric Sunbrella

Stoffet fra Sunbrella har et eksklusivt utrykk i tillegg til ekstremt høy kvalitet.Vi har valgt Sunbrella Marine fabric som har hele 5 års garanti mot misfarging og tap av styrke. Sunbrella blir sydd av en skredder i Norge. Pris på forespørsel utifra valgte møbel.

Vedlikehold & bruk

Selv om vi gjør vårt ytterste for at du skal få et møbel av høy kvalitet med lang levetid, vil måten du behandler og tar vare på ditt møbel ha stor påvirkning på hvor lenge møblene ser bra ut.