fbpx
Sunset scaled

Kunsten å møblere livet ut(e)

Sigma Living er et konsept med eksklusive hage- og utemøbler. Møbler som rommer det beste i livet. Møblene glir perfekt inn i det uterommet du har skapt, eller blir en vakker del av det du ønsker å skape.

Stilsikker design, inspirert av klassiske og trendy utemiljøer, kombinert med en drivkraft til å finne den optimale formen, fasongen og funksjonen som passer inn i ditt uteliv.  

Det er det vi er lidenskapelig opptatt av å finne – formelen på det gode (ute) liv.

Det gode ute liv

Vårt sortiment består av en rekke ulike serier av utemøbler. Alle har sitt unike særpreg, men felles for alle er at de i form og funksjon bygger på det vi kaller formelen for det gode ute liv.

Alle møblene er håndlaget og blir (med visse unntak) laget på bestilling. Det betyr at du kan gjøre tilvalg slik at du får det enda litt mer som du vil. Noen serier er lagerført.

Cube

Et godt eksempel på at innenfor boksen, godt kan være utenfor. Cube tar i bruk den ikoniske formen på en uendelig vakker måte.

Eleganse

Eleganse utstråler sofistikert selvsikkerhet kombinert med funksjonell frihet. Et smykke for enhver uteplass.

Monaco

Monaco er det perfekte eksempelet på stilige utemøbler. Med Monaco kan du enkelt bringe skjønnheten fra inne til ute, og gi hagen eller uteplassen et moderne og elegant preg.

Dubai

Len deg tilbake, slapp av og nyt solnedgangen. Sandblåste former skaper et mykt og vakkert design med særegent preg.

York

York er elegante utemøbler som passer perfekt inn i det klassiske hjemmet.

90074390 2712874875477205 1461082912718848000 n

Fiji

Fiji henter inspirasjon fra det gode stillehavsliv. Her er det bungalowfølelse og beach house med eksotisk preg.

Italia

Italia er essensen av Sorrento, Amalfi og Capri. Dette er klassisk adriaterhavsluksus matchet med formsikker og moderne design.

OD18OD1 SS157 p134x135
Nice patio furniture classical design aluminum lounge 1

Nice

Det er nice på Azurkysten. Med disse møblene får du all sjarmen og elegansen som det gode liv ved Azurkysten byr på.

Poolside

Poolside er som skapt for bade- og bassengliv med et design der vannspeilet har gitt inspirasjon til møblene. Her renner vannet nesten snorrett og i ett med møblene.

He5f9b9cc4e664f44b6627634b4dc55dck
OD18OD1 M198 p014x015

Riviera

Riviera er luksus fra Middelhavet, med en utforming lik en krapp bølge som blir til en dønning og ebber ut til blikk stille hav.

Materialer

Du kan velge mellom teak eller aluminium som materiale på våre møbler. Aluminium går ofte i sort eller antrasitt. Andre farger kan bestilles som lys grå, hvit eller brunt. Teaken er naturell. 

Aluminium

Møblene blir håndlaget i rustfritt aluminium med forsterkede belastningspunkter. Overflaten får 3 lag med værbestandig UV-belegg, pulver lakkert. Resultatet er høy kvalitet, lengre leve tid og praktisk talt vedlikeholdsfrie utemøbler. Møblene blir håndlaget,dermed kan ujevnheter kan forekomme.

 

 

Teak

Teak er et utmerket valg for utemøbler. Teaken fremhever treverkets skjønnheten og struktur, og etterhvert som den utsettes for sol og regn får den en naturlig patina, fargen blir mykere og skifter til en vakker sølvgrå nyanse. Det vil være naturlige variasjoner i treverket som kan gi noe variasjon på møbler og overflater.

Vi bruker førsteklasses teak med FSC godkjenning(www.fcs.org)

Stoffvalg & kvalitet

Alle møblene leveres med puter i 100% Olefin tekstil. 

Olefin tekstil leveres av britiske Sunproof. Det er utviklet og laget for utendørs bruk med mye eksponering av sollys, vind, regn og fuktighet. Ultrafiolette blokkeringsmidler beskytter stoffets mot UV-stråling og forhindrer skader av sollys og falming. Kvaliteten på stoffet har passert de strengeste testene i henhold til britisk og internasjonal standar. Les mer på Sunproofs sider.

 

Vedlikehold & bruk

Selv om vi gjør vårt ytterste for at du skal få et møbel av høy kvalitet med lang levetid, vil måten du behandler og tar vare på ditt møbel ha stor påvirkning på hvor lenge møblene ser bra ut.

Teak anbefaler vi settes inn med Teak shield ved første bruk.

Aluminium er vedlikholdsfritt.

Puter og tekstiler må oppbevares frostfritt ved ikke bruk.