fbpx

Covana

Covana

Covana er nøkkelen til lykke!

Covana tilbyr et bredt spekter av løsninger som passer til alt fra firkantede, rektangulære og runde spabad.Med sitt raffinerte design gir Covana et slank og strømlinjeformet utseende mens justerbar størrelse gir muligheter for…
Lokk til Spa og Swimspa

Covana Boblebad

Hva om du kunne få tilgang til boblebadet ditt bare ved å vri om en nøkkel, uten å måtte slite med å åpne et lokk eller fjerne snø, is or annet buskas. Med Covana kan du utstyre spaet ditt med et av de beste isolasjonslokkene på markedet, og så gjøre det om til et av de enkleste å åpne … alt innen 20 sekunder og med liten innsats!
Covana-systemer er mer enn bare boblebad med lokk. De er også fullstendig automatiserte lysthus som gir deg maksimal komfort, trygghet og intimitet. Lokkene blir laget i Canada og benytter det nyeste innen materialer. Produktene våre er designet for å motstå de mest turbulente klimaer mens de hjelper deg med å spare penger på unødvendige varmtvannsregninger, strømregninger og vedlikeholdsprodukter.

Covana er Innovasjon

Ønsker du at lokket ditt var automatisert?
Nyt en automatisert løsning som hever seg over spaet ditt bare ved bruk av en nøkkel. Kvitt deg med den slitsomme jobben det er å løfte et tungt lokk vekk fra boblebadet ditt.

Covana gir deg Kontroll

Er spasikkerhet viktig for deg?
Våre produkter låser seg trygt på plass enten de er hevet eller lukket. Dette gir det kontroll over hvem som bruker badet, slik at uønskede gjester holder seg unna.

Covana er Velvære

Ødelegger været for muligheten til å nyte spaet?
Våre produkter gjør det lettere for deg å nyte spaet mer, både i mildt og mer utfordrende vær, slik at du kan oppleve fordelene med hydroterapi.

Viser alle 4 resultater