fbpx

Chill Tubs

Chill Tubs

Chill Tubs

Liker du isbading?  Da er Chill Tub noe for deg.

Chill Tub!- Opplev den ultimate avslapningen og velværet med Chill Tub fra Spahuset! Med denne innovative og moderne løsningen kan du nyte en unik opplevelse av IS bading, som gir deg utallige helsefordeler.

Vi presenterer 6 kjente fordeler med is bading som vil forbedre direkte din helse og gi økt velvære:

  1. Økt sirkulasjon: IS bading stimulerer blodsirkulasjonen i kroppen, noe som bidrar til å forbedre oksygentilførselen til musklene. Dette kan hjelpe deg med å restituere raskere etter trening og redusere muskelsmerter.
  2. Styrket immunforsvar: Ved å utsette kroppen for ekstrem kulde, kan is bading bidra til å styrke immunforsvaret. Dette skyldes at det kalde vannet aktiverer kroppens naturlige forsvarsmekanismer, som kan hjelpe deg med å bekjempe sykdommer og infeksjoner.
  3. Redusert stress og angst: IS bading har en beroligende effekt på kroppen og kan bidra til å redusere stress og angst. Den kalde temperaturen frigjør endorfiner, som er kjent for å forbedre humøret og gi en følelse av velvære.
  4. Forbedret søvnkvalitet: Ved å ta et IS-bad før sengetid kan du oppleve en forbedret søvnkvalitet. Den kalde temperaturen senker kroppstemperaturen, noe som kan hjelpe deg med å sovne raskere og oppnå dypere søvn.
  5. Økt energinivå: Is bading kan gi deg en naturlig energiboost. Den kalde temperaturen øker produksjonen av adrenalin og noradrenalin, som er hormoner som bidrar til å øke energinivået og forbedre fokus og konsentrasjon.
  6. Forbedret hudhelse: Is bading kan ha en positiv effekt på hudens helse ved økt blodsirkulasjon bla. annet.

Viser alle 3 resultater