fbpx

SpaHuset

ble etablert i 1997 av Jan Monty Pedersen,  og har siden den gang levert over 8500 spabad og motstrømsbasseng i Norge. Spahuset har vært lokalisert de fleste år 5 min. unna Tusenfryd, 25 minutter unna Oslo. Det gjør vi en dag i dag også.

Spahuset har ført de amerikanskproduserte Catalina Spas i Norge i 20 år, som med over 40 år i bransjen regnes som en av verdens eldste produsent av massasjebad og motstrømsbasseng. Catalina spas ble videreført til nye eiere i 2018 som tvang oss til å tenke nytt.

Idag fører vi et bredere sortiment med spabad fra flere leverandører som Thermals Spa, Sunrans Spa og det europeiske merket Well Spa.

Med over 25 års erfaring med spabad og motstrømsbasseng er Spahuset en av de med lengst fartstid i bransjen med bred kunnskap og tyngde. Våre spa og motstrømsbasseng er nøye utvalgt av oss for sin enestående KVALITET, ERGONOMI, DESIGN og PÅLITELIGHET.

Alle våre utendørs spa og motstrømsbasseng er isolert og spesialtilpasset det tøffe norske klimaet.

Det er stor konkurranse på spabad i markedet med stor variasjon på priser. Hos oss får du god hjelp til å velge riktig produkt til fornuftig pris. Vi tørr å påstå at med vår kunnskap og erfaring med spabad i flere tiår kjøper du ikke bare et spabad, men et serviceteam som kan sitt fag og streber for å yte god service!

Med massasjebad og motstrømsbasseng/swimspa fra SpaHuset hjemme eller på hytta garanterer vi bedre HELSE, mer VELVÆRE og mye HYGGE, alt i 39 varmegrader – hver dag, hele året !

Spahuset har de senere årene blitt en familiebedrift, og flere produkter har fått kommet til. Vi ønsker å skape en spennende butikk der du kan få alt det flott du drømmer om til ditt utemiljø. Vi fører de utradisjonelle loungemøblene fra Sigma Living, utekjøkken fra Hàlsing Kitchen og egen produserte peisbord. Vi jobber tett med interiørarkitekter og kan bistå både små og store prosjeker med flere samarbeidspartnere under våre vinger.

Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende prat. Velkommen til vårt showroom/butikk i Ski med stor utstilling av våre produkter!

JULEN 2023: Siste åpningdag fredag 22/12. Stengt romjul. Vi er tilbake 2 januar. Ved kjøp av spabad ta kontakt på 91624752.

Ordninære Åpningstider:

Mandag- Torsdag: 10-17

Fredag 10-16

Lørdag: 11-14

Søndag: Stengt

Åpningstidene kan avvike i høytider.

Ved ønsket besøk utenom våre åpningstider, ta kontakt på post@spa-huset.no

ANSATTE

Våre ansatte har høy faglig kompetanse med over 27års erfaring, og hjelper deg gjerne med tips og råd slik at vi sammen finner den beste løsningen for akkurat deg.

placeholder

Spahuset

Kundeservice / faktura / regnskap
IMG 0380

Monthy Pedersen

Daglig leder, Import/eksport
placeholder

Jeanette Lindås

CFO / Eier SigmaLiving