fbpx

Motstrømsbasseng

Motstrømsbasseng

Swim-spa gir deg en stor helsegevinst!

En tur i badet vil gi deg fysisk og psykisk avstressing. Badet gir følelsen av velvære, luksus og det gir en stor helsegevinst. Vanntrening er gunstig for blodsirkulasjonene. Vannet virker avspennende og masserer kroppen. Det beste er at du øker endorfinfrigjøringen og gir deg lykkefølelse og mindre smerter.

Trening for alle!

Trening i motstrømsbasseng virker bra for alle enten du har mye smerter eller er overvektig. Kroppen veier bare 10% av sin egentlige vekt, så det blir mye mindre belastende å trene med vann rundt kroppen. Samtidig kan du trene med motstand hele tiden for vannet gir deg motstand i hver bevegelse. Har du smerter og det er vondt å bevege deg på land, avlaster vannet kroppen, og er det i tillegg varmt vil det gi god smertelindring og en mulighet for smertefri bevegelse. God trening for stabiliseringsmuskulatur

Det er mange fordeler ved å trene i vann, inkludert:

  1. Lavere belastning på leddene: Vannet gir en naturlig motstand som gjør at du kan trene musklene dine uten å belaste leddene like mye som du ville gjort på land. Dette gjør det til en ideell treningsform for personer med leddproblemer eller skader.
  1. Økt muskelstyrke og utholdenhet: Vannet gir en større motstand enn luft, noe som gjør at musklene dine må jobbe hardere for å bevege seg. Dette kan føre til økt muskelstyrke og utholdenhet over tid.
  1. Bedre balanse og koordinasjon: Vannet gir en ujevn overflate å trene på, noe som kan hjelpe deg med å forbedre balansen og koordinasjonen din.
  1. Lavere risiko for skader: På grunn av den lavere belastningen på leddene og den jevne motstanden fra vannet, er det mindre sannsynlig at du vil pådra deg skader mens du trener i vann.
  1. Bedre sirkulasjon og kardiovaskulær helse: Trening i vann kan bidra til å forbedre sirkulasjonen og kardiovaskulær helse på grunn av den økte motstanden og hjertefrekvensen som oppstår under treningen.
  1. Redusert stress og avslapning: Vannet kan ha en beroligende effekt på kroppen og kan bidra til å redusere stress og øke avslapning.
  1. Variasjon i treningen: Trening i vann kan gi en morsom og variert måte å trene på, og kan hjelpe deg med å unngå treningsrutiner som blir kjedelige over tid.

Samlet sett kan trening i vann være en effektiv og morsom måte å trene på, samtidig som det gir mange helsefordeler.

Viser alle 12 resultater