fbpx
[ultimate_heading main_heading=”Lokk til Spa og Swimspa” heading_tag=”h1″][/ultimate_heading]

Lokk til Spa

160-200cm – 6900kr

201-220cm – 7100kr

221-236cm – 7300kr

Lokk til Swimspa

3657-2290mm 12ft – 10900kr

4267-2290mm 14ft -12400kr

4572-2290mm 15ft – 13150kr

4876-2290mm 16ft – 13900kr

5486-2290mm 18ft – 15400kr

6400-2290mm 21ft – 17650kr

lokk til swimspa covana

Ja, jeg er intressert i et spalokk

  Skriv mål i cm

  Lokk til spa, swimspa og boblebad

  Hvorfor du trenger lokk til spa
  Viktig! Hold spaet tildekket når du ikke bruker det, spesielt om vinteren!

  • Tildekkede spa bruker mindre elektrisitet på å opprettholde den valgte temperaturen
  • Å dekke til spaet ditt vil beskytte spaets overflate fra solens ultrafiolette stråler
  • Det er påbudt å holde spaet tildekket dersom garantien skal gjelde
   Å dekke til spaet hindrer at barn har ulykker i spaet

  Se på bruksanvisningen som følger med lokket ditt for instuksjoner om hvordan du fester låsene og hvordan du låser og låser opp lokket.

  Hva er et spalokk og hvordan fungerer det?

  Til tross for at et spalokk er solid, er det ikke designet for å tåle vekt. Av sikkerhetshensyn og for å beskytte levetiden til lokket ditt, må du ikke sitte, stå eller ligge på det, og heller ikke plassere gjenstander oppå det.

  Hvordan kan jeg få et nytt lokk til mitt spa?

  Det første du må vurdere er hvorvidt du fortsatt er dekket av garantien. Om du fortsatt er innenfor garantiperioden, vennligst kontakt oss for videre assistanse. Hvis du ikke lenger er innenfor garantiperioden, kan du kjøpe et erstatningslokk av oss – vi har lokk som passer alle typer boblebad.

  Ny bestilling eller spesialbestilling av spalokk

  De gode nyhetene er at vi kan levere lokk til en hvilken som helst modell av spa, swimspa eller boblebad.

  Å bestille et nytt spalokk er en prosess med to steg.

  Det første du må gjøre, er å sende oss informasjon om størrelsen, radiusen på hørnene, modellen, og hvilken farge du ønsker på lokket. Se under for informasjon om hvordan du måler, og send så inn skjemaet på denne siden.

  Steg to av bestillingen er betaling. 30% av den totale prisen blir betalt i ordrefasen, og de gjenstående 70% blir betalt før frakt og leveranse.

  Hvordan måle riktig

  Du kan ikke være sikker på om et boblebadlokk vil passe uten å måle boblebadet først. Vi er alle kjent med hvordan linjaler fungerer, så å finne ut hvilken type lokk du skal kjøpe burde være enkelt, ikke sant? Vel, kanskje ikke.

  Selv om spaet ditt er helt kvadratisk, er hjørnene antagelig runde, og ikke alle boblebad har samme kurve på de rundede hjørnene. Før du kjører deg selv ned i grøften i et forsøk på å huske mattetimene på videregående, la oss hjelpe deg.

  Merk: Hvis du allerede eier et lokk til boblebad, kan du ta disse målene med lokket på, for å legge til ekstra centimeter der det er nødvendig.
  For å måle hjørnene av boblebadet ditt kan du bruke en vinkelmåler (en L-formet linjal), to linjaler holdt sammen på null i begge ender, eller et utskrivbart diagram tilbudt av enkelte selgere. Det enkleste og mest nøyaktige valget er en vinkelmåler.

  Lengde: Mål den lengste delen av boblebadet ditt. Vær nøye med å måle fra kant til kant (akrylbadet), ikke den ytre kanten laget av kabinettet. Ta dette målet på to steder for å være sikker på at sidene er helt rette. Hvis målene er ulike, bruk det største. Hvis boblebadet ditt er rundt eller åttekantet, mål tvers over (diameter). Legg til én centimeter til målet for å gi lokket en halv centimeter klaring på begge sider.
  [Image text: Mål fra kant til kant]

  Bredde: Mål på tvers av den korteste siden av boblebadet ditt. Igjen, mål fra kant til kant (akrylbadet), ikke kanten på det ytre kabinettet. Du kan også ta dette målet på to steder for å sikre at bredden er den samme hele veien. Legg til én centimeter til målet for å gi lokket en halv centimeter klaring på begge sider. Hvis spaet ditt er åttekantet, mål ett panel fra kant kant til kant.

  Hjørneradius: Plassér vinkelmåleren (eller linjalene) mot hjørnet på boblebadet ditt. Punktene hvor badet møter linjalen er hjørneradiusen. Om du trenger å runde av dette tallet, husk å runde ned. Fordi vinkelmåleren måler området rundt hjørnet, betyr et mindre tall et større hjørne på lokket ditt, hvilket betyr at det vil passe boblebadet ditt bedre.
  [Image text: Ytre kant av boblebadet ditt]

  Skjørtelengde: Skjørtet er et stykke som strekker seg fra nedre kant av spalokket. Skjørtet må være langt nok til å hjelpe lokket med å forsegle godt, men ikke så langt at det samler seg og lager mellomrom. For å få den riktige lengden, mål fra toppen av badet ditt til bunnen av kabinettet. Hvis spakabinettet har en utstående kan, mål ned fra den. Hvis du måler det gamle lokket ditt, start fra sømmen under skummet og mål til bunnen av skjørtet.

  Folderetning: Merk deg hvor eventuelle digitale kontrollpneler er, slik at du kan velge et lokk som bretter seg vekk fra dem. Da vil du ha tilgang til kontrollpanelet når du tar av lokket.

  Boblebad med uvanlige fasonger, vannpunksjoner og innebygde lydsystemer kan det være nødvendig å spesialbestille et boblebadlokk til.

  Noen ganger krever spesialbestillinger at du lager og sender en mal til produsenten for å være sikker på at passformen blir riktig.

  Leverer spalokk over hele Norge

  Antatt leveringstid er 10-12 uker. De gode nyhetene er at vi enkelt leverer i hele Norge. Frakt tilkommer avhengig av hvor du bor. Ved å hente i butikken vår er frakten gratis.

  Ekstra fuksjoner:
  Montering, og kasting fjerning av gammelt lokk til spabad – 500 kr