fbpx

Spa Bed DUNA

26 900,00 kr

Duna Spa Bed details:
Width 70 cm
length 200 cm
height 67 cm

Fabric: Fireproof Eco-Friendly Skinn / Expanded Non-deformable Polyurethane Padding
Farge: Standard White. Andre farger kan velges mot et tillegg i pris på 10%.

Duna Spa-senger er ergonomiske og designet for spa, velværesentre, hoteller og feriesteder.
Den klassiske formen og det komfortable setet garanterer din psykofysiske avslapning. Duna er håndlaget i Italia i vår lokale fabrikk med de beste materialene, som gjør den egnet både til innendørs og utendørs bruk. Ved å velge vannavstøtende og brannsikre patenterte stoffer, skaper Trona alltid Made-in-Italy-produkter av høy kvalitet.
Duna spa Beds-kolleksjon ideell med god støtte for hode, nakke, rygg og ben og for stimulering av blodstrømmen før og etter skjønnhets- og velværebehandlinger, massasjer, bad og badstuer. I kombinasjon med hver terapi kan du hvile på den myke formen til Duna og gjenopprette velvære under avslapnings- og reaksjonsfasene.

Det minimale designet og ergonomien til Duna spa senger gjør disse møblene spesielt  egnet  for luksuriøse spa og hoteller der komfort og innbydende soner kreves. Alle Trona velværesenger har et nautisk vannavvisende, brannhemmende og  ripebestandig øko-skinntrekk, som kan tas av for å vaskes og som beskytter mot bakterier,  mugg, merker og UV-endringer. Dette er grunnen til at det er veldig enkelt og raskt å fornye dine Trona-møbler og bevare kvaliteten gjennom årene.