fbpx

Sigma Living produkt og vedlikehold

Screenshot 2023 02 22 at 08.51.08

Kunsten å møblere livet ut(e)

Selv om vi gjør vårt ytterste for at du skal få et møbel av høy kvalitet med lang levetid, vil måten du behandler og tar vare på ditt møbel ha stor påvirkning på hvor lenge møblene ser bra ut.

Teak

Teak er kjent for sitt høye innehold av treolje som gjør teak velegnet til utendørs bruk. Når teak brukes utendørs vil overflaten bli platina grå over tid når teaken er ubehandlet. Ønsker man å beholde den naturlige teakfargen kan man olje møblet når det er nytt. Teak vaskes med mildt såpevann og vi anbefaler at møblet uansett settes inn med transparent teak seal for å beskytte teaken mot slitasje, sol, salt, smuss og svarte prikker. Vi bruker
førsteklasses teak med FSC godkjenning ( www.fsc.org).

Treverk «lever» og beveger seg utifra de påkjenninger møblet utsettes for. Små sprekker og variasjon på teaken kan forekomme. Løft møblene, unngå å trekke dem langs bakken. Det er en god vane og løfte møblene i skroget. Unngå å løfte i armlene, så slipper du unødvendig slitasje på møblene.Teak bør oppbevares tildekket med lufting eller taes inn om vinteren for å bevare holdbarheten. Husk å rengjøre møblene grundig før vinterlagring eller lengre tids oppbevaring.med

Aluminium

Aluminium er vedlikeholdsfritt og et populært materiale for utendørs bruk. Vår aluminium er pulverlakkert og alle våre aluminiumsmøbler er håndlaget. Omgivelsene spiller inn på hva møblene blir utsatt for. De fleste av oss bor steder der støv og smuss vil forekomme. Derfor er det anbefalt å bruke en tørr og ren klut for å fjerne støv på møblene hver uke. Da vil du bevare glansen lengre på ditt møbel. Unngå at møblene treffer hverandre metall mot metall. Løft møblene, unngå å trekke dem langs bakken og unngå riper. Riper lager hull i UV-beskyttelsen som forhindrer rusting (oksidasjon).

Tekstil

Sunproof®

Vi bruker primært Sunproof® 100% Olefin tekstil, et varemerke etablert av førsteklasses kvalitet, spesialdesignet og vevd for å kle dine utemøbler perfekt. Sunproof® har gjennom årevis med forskning og grundige tester bevist internasjonalt sin pålitelighet, sterkt fargebestandighet og sikkerhet i deres materiale. Med stort utvalg av designe, nøye utvalgte farger og vakre fargekombinasjoner gir Sunproof® Olefin alle alternativene. Sunproof® Olefin er slitesterkt, pustende, utmerket motstand mot UV stråler og mugg. Sunproof® Olefin er Oeko-Tex-sertifisert. Sunproof® Olefin er lett å holde rent, og kan vaskes skånsomt i maskin på 40 C. Putene lagres tørt og frostfritt ved ikke bruk.

Om oss:

Sigma Living er et konsept med eksklusive hage- og utemøbler. Møblene glir perfekt inn i det uterommet du har skapt, eller blir en vakker del av det du ønsker å skape. Stilsikker design, inspirert av klassiske og trendy utemiljøer, kombinert med en drivkraft til å finne den optimale formen, fasongen og funksjonen som passer inn i ditt uteliv.

Butikk/showroom: Spahuset — Nygårdsveien 28, 1423 SKI. Tlf: 64 97 73 30