fbpx

Oslo peisbord

16 900,00 kr

OSLO peisbord. Mål: L: 142 x B: 81 x H: 40cm

Nyt lange kvelder ute og få mer ut av sommerkveldene!

Oslo peisbord passer perfekt til utendørs bruk og gjør ditt utemiljø komplett. Oslo peisbord har sitt eget preg med brennerinnsatsen montert på en side, som gir resten av peisbordet funsjonell plass.

Våre peisbord er alle håndlagde av glassfiber-armert betong og gjennom et flertrinns håndbehandlingsprosess utvikler hvert enkelt peisbord sin egen sjarm i deres struktur og farge. Dette sørger for et moderne og tidløst utseende. Minimalt med vedlikehold!

Hvert enkelt peisbord er unikt!

Peisbord, uansett modell kommer i sin helhet og er svært enkel å ta i bruk. AAA batteri settes i tenneren og gassflasken med propan (kjøpes separat) kobles til, og du er i gang. Brenner i rustfritt stål med flammeregulator.

Ikke bare er flammer et blikkfang og avslappende, våre peisbord varmer opptil 16kW som gir deg mulighet til å nyte lange kvelder ute og få mer ut av sommerkveldene!

Tilleggsutstyr som kan kjøpes er: Glassvegger, ekstra decorstener, gasstank-skjuler, ekstra lavasten, dekorlokk i rustfritt stål og slange-skjuler.

Produktnummer: CZYG006 Kategori:

Beskrivelse

Spesifikasjoner:

Mål: L: 142 x B: 81 x H: 40cm

Maks effekt: 16 kw

Elektrisk tenning: AAA batteri (medfølger)

Vekt: 76 kg

6 kg lavasten (medfølger)

3m slange med regulator ferdig montert (medfølger)

Regnetrekk / beskyttelse trekk (medfølger)

Peisbordene tåler frost og kan derfor lagres kaldt. Når peisbordet ikke er i bruke anbefales det at medfølgt trekk tas på.

Det er viktig at brukermanualen leses, samt forstås før produktet tas i bruk.

Garanti opptil 5 år. Se eget skriv om garanti-vilkår.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A