Home / Anmeldelser

Anmeldelser

Thomas Andre Langbo reviewed SpaHuset Catalina – 5*

SpaHuset Catalina leverer alltid topp service og topp kvalitet på sine massasjebad og produkter. Opp gjennom årene har jeg kjøpt 4 forskjellige spa/utebad, alltid like fornøyd

Robert Valrygg reviewed SpaHuset Catalina – 5*

Kvalitetsprodukt som holder det nord norske klimaet. Kjempefornøyd og vi koser oss nesten hver helg med spa badet vårt.

Richard Taraldsen reviewed SpaHuset Catalina – 5*

Kjempe produkter og av stor kvalitet, kjempe god service også

Kjell Flauring reviewed SpaHuset Catalina – 5*

Kjøpte et Atlantic spa for snart 10 år siden. Det var noen startproblemer med bl.a. lysstyring og noen ventiler. I tillegg tålte ikke lokket å stå ute. Alt dette ble ordnet umiddelbart uten kostnader eller problemer, og det har nå fungert feilfritt i alle år etterpå, på tross av at det står udekket ute sommer og vinter. Det må jo være bra kvalitet når det tåler såpass mye juling.

Roger Kristiansen reviewed SpaHuset Catalina – 5*

Jeg har kjøpt 2 boblebad av SpaHuset Catalina (det ene måtte stå igjen når jeg solgte huset) og det nye har jeg flyttet ned fra Oslo til Smøgen. Må bare få takke for ekstra service ved å få låne tilhenger og utstyr slik at jeg fikk flyttet dette fra Oslo. Alltid hyggelig på telefonen og de gir god service hvis det er noe man lurer på. Når man kjøper boblebad så er det viktig at firmaet har god kompetanse og gir god service også ETTER man har kjøpt et spabad. Kan derfor virkelig anbefale Catalina som leverandør.

Agnethe C. L. Archer – 5*

Veldig god service, kunnskapsrike på sitt område og meget hjelpsomme.

Ståle Braathen – 5*

Kjøpte først et Mspa for å se om jeg brukte det. Fin inngang til spaverden. Oppgraderte senere til en rund badestamp i glassfiber med bobler. Super service og kunnskapsrik gjeng som jobber på Spahuset Catalina. Leveransen hjem var også bra. Det manglet oppgradert belysning i stampen da det ble levert men det ble ettermontert bare et par dager etterpå. Kan trygt anbefale denne forhandleren!

Anne Kullberg Notland – 5*

Det er min store drøm å ha boblebad/basseng i Hagen, hvor familie og venner kan samles+ godt for kroppen min p.g.a min MS Sykdom. Kanskje det hender en dag at vi har et slikt i hagen, lov og drømme iallefall.

Leif Jæger – 5*

Kjøpte Jaccuzzi hos Spahuset på Vinterbro for 4 år siden. Storfornøyd. Fantastisk investering i velvære for litt eldre kropper.

Bente Fugland Halvorsen – 5*

Kjempe service kjempe god kvalitet hvært pengene veldig god service har kjøpt /13 kar til sammen Gjør det gjerne igjen Hilsen Bente og Erik

Vi er for tiden i gang med en større omorganisering og vil ikke være tilbake før i januar

Det vil derfor være noe lengre svartid enn vanlig. For kjemi eller andre produkter er det bare å se vår nettbutikk