fbpx

Balboa Ultrazone ozontor

1 890,00 kr

Balboas nye Ultrazone kompakte ozonator erstatter CD Cartridge (Corona Discharge) modellen, som ikke lenger produseres.

Ultrazone er designet og testet spesielt for spa- og badeapplikasjoner. Den desinfiserer vann ved å drepe virus og biologiske forurensninger, og reduserer bruken av kjemiske nivåer som betyr å redusere ubehaget ved hud- og øyeirritasjoner.

Denne ozonatoren er designet for alle bærbare massasjebad med et vannvolum på mindre enn 3700 liter, men vi anbefaler den hovedsakelig for spa med mellom 800 og 2000 liter.

Den leveres med en installasjonsguide, en slange (for å koble ozonatoren til ozoninjektoren) og en tilbakeslagsventil. Ozoninjektoren er ikke en del av dette settet fordi den er ment å erstatte en eksisterende ozonator. Du vil da kunne bruke din gamle injektor. Hvis dette ikke er tilfelle, kan injektorer bestilles, (ikke nøl med å kontakte oss for mer råd). En LED indikerer ozonproduksjon.

Den kommer også med en 4-pinners AMP-kontakt.

Å bytte ut en ozonator er en veldig rask jobb hvis boblebadet allerede er utstyrt med en ozoninjektor. Det er mye, mye vanskeligere hvis det ikke var en ozonator allerede installert, eller hvis ozonatoren var av en type som ikke bruker en separat injektor.

Tekniske spesifikasjoner:

Ozonproduksjon: 30-50 mg/time

Dimensjoner: 79 x 69 x 35 mm (kun boks)

Bredde x høyde: 111 x 100 mm (inkludert fester)

Strøm: 0,3 A

Levetid:

Forvent levetid på 8.000 timer (11 måneder) for en 24-timers bruk, 16 måneder hvis ozonatoren brukes 2 x 8 timer per dag, og ca. 5 år hvis den brukes 2 x 2 timer per dag. Produktets levetid avhenger av miljøet og måten det brukes på, spesielt av antall timer med kontinuerlig drift, men også av faktorer som fuktighet, støv osv.

2 år garanti

På lager

Kategori: