fbpx

Spabad & Boblebad fra Norges største forhandler

Kampanje Spabad

Våre merker

SPABAD & MOTSTRØMSBASSENG TIL ALLE BEHOV!

Spahuset tilbyr et stort utvalg ulike modeller av spabad, motstrømsbasseng / swimspa spesialtilpasset det tøffe norske klimaet. Kvadratiske, rektangulære og runde spa. Med et spabad eller basseng fra Spahuset kan du være trygg på at du får markedets beste kvalitet og driftsikkerhet.

VELKOMMEN TIL NORGES STØRSTE SPABUTIKK!

Drømmer du om å kjøpe eget spabad eller swimspa?  Da er du varmt velkommen til å besøke oss i butikken for en profesjonell demonstrasjon og motta beste tilbud og rask levering.  I vår butikk har vi til enhver tid 10-15 Spabad og motstrømsbasseng samt all informasjon du trenger for å sikre deg og din familie en trygg handel og godt kjøp.

SPA & SWIMSPA

Kjært barn har mange navn: Spabad, boblebad, stamp, massasjebad, motstrømsbasseng, Jacuzzi, utendørs spa, terapi spa, basseng, svømmebasseng osv. Vi sier SPA & SWIMSPA for å gjøre det enkelt.

REFERANSER

Ønsker du å snakke med noen av våre referanser I nærheten av der du bor? Ta kontakt så vil vi hjelpe deg med dette. Les mer.

GAVEKORT ER PERSONLIG

Gratulerer med gavekort fra Spahuset. Vi minner om at gavekort fra Spahuset er personlig, og kan kun brukes av vinner, eller nærmeste familie. Det er nemlig oppdaget falske gavekort som er forsøkt solgt videre. Vinner må fremvise legitimasjon. Gavekortet kan kun brukes på 1 spabad og kan ikke brukes på kampanje eller rabatterte priser.

Spahuset Feirer 20 år med Spabad og tilbehør

ÅPNINGSTIDER:
Mandag – Fredag: 09.00-17.00

Lørdag: 10.00-14.00

Søndag: Stengt

ØKONOMI

Alle våre spa og motstrømsbasseng er fullisolerte og konstruert slik at man som eier vil oppleve enkel og trygg driftssikkerhet,  meget lave driftsutgifter, høy gjennomgående kvalitet og moderne design på alle våre produkter samt lave strømutgifter. Det er ENKELT Å EIE spa og motstrømsbasseng fra Spahuset.

STORT LAGER AV SPA OG MOTSTRØMSBASSENG!

Vi er direkte importør uten mellomledd hvilket betyr for deg som kunde at du kan være trygg på at du får beste kvalitet, beste priser og rask levering. Vi har til enhver til et stort lager med spa og swimspa slik at vi kan garantere rask levering! Vi tilbyr spesialbestilling/tilpasning av alle våre modeller – produksjonstid ca 5 uker.

SERVICE OG GARANTI

Våre strenge krav til kvalitet og design gjør at du som kunde kan føle deg 100% trygg på en sikker og god handel. Våre spa og swimspa kommer fra noen av verdens største produsenter! Spahuset tilbyr opptil 10 års garanti på våre spa og motstrømsbasseng.  Når det gjelder montering og eventuelt service er vi stolte av å ha en av Norges beste service og ekspertise.

KVALITET OG TRYGGHET

Det finnes mange aktører i markedet. Men det som er viktig for deg som skal investere i et utendørs spabad eller motstrømsbasseng for bruk og nytelse i Norge, er at du bestiller av en seriøs og profesjonell forhandler som tilbyr amerikansk produserte spa og swimspa. Våre fabrikker i USA har vært prisvinnende, markedsledende og innovative ledere i over 40 år i spa og basseng bransjen. Du kan føle deg 100% trygg på at vi har noen av markedets aller beste utendørs spa og motstrømsbasseng! Alle våre spa produkter og alt av spa tilbehør og vannkjemi er av beste kvalitet. Levert av Spacare, et anerkjent dansk produsent som selvfølgelig tilfredsstiller alle strenge krav for bruk i Norge. Våre produkter er selvsagt TUV og CE godkjente og vi har alle sertifikater og godkjenninger i orden siden oppstarten i 1997.

VÅR FILOSOFI

Vår filosofi er å skape Norges mest fornøyde kunder gjennom å tilby markedets beste utendørs spa og motstrømsbasseng til bra priser og rask leveringstid. Vi ønsker at alle skal få oppleve vannets magiske evner og vi skal til enhver tid være Norges beste på utendørs spa produkter og kundeservice.

LEVERANSE

Vi leverer spabad og bassenger til hele Norge: f.eks Oslo, Tromsø, Stavanger, Ålesund, Bergen, Kristiansand og Trysil.

FACEBOOK

Følg oss gjerne på vår Facebook side : Spahuset Her finner du enkelt referanser, inspirasjon og kommentarer fra mange av våre kunder rundt om i hele Norges land. Vi legger ut NYHETER og KAMPANJER for eksempel på Facebook.