L.A. SPAS

Hydroterapi er ikke bare vesentlig når det gjelder å skape avslapning, men er også vesentlig for din helse. Når kroppen senkes i vann, blir kroppen utsatt for oppdriftskrefter, som letter 90 prosent av tyngdekraftens trykk på leddene i menneskekroppen.

Nedsenkning i varmt vann stimulerer blodgjennomstrømningen som gjør at man øker distribusjonen av oksygen og næringsstoffer til kroppen – som igjen bistår og øker hastigheten på kroppens rekuperasjon. Muskler og leddsmerter reduserer og den økte blodgjennomstrømningen frakter bort økt oppbygning av melkesyre og andre giftstoffer. I tillegg frigjøres endorfi ner som fungerer som naturlige smertestillere, og som fobedrer ditt eget velvære og hjelper deg å sove bedre.

Mens hydroterapi hjelper kroppen å slappe av, blir stresset avhjulpet mens sinnsstemningen lettes.

PREMIUM COLLECTION

Den ultimate hydroterpai opplevelsen

ADVENTURE COLLECTION

Luksuriøst og gunstig

CLASSIC COLLECTION

Solid og klassisk

Helse er en vesentlig livsverdi

som vi alle strever etter i våre liv fra dag til dag. Sett helsen først og velg L.A. Spas til å gjøre livet ditt bedre. Forbedre ditt fysiske og mentale velvære naturlig, via den eldgamle metoden med å senke deg ned i oppvarmet vann, i modernisert boblebad fra LA Spas. I 40 år har vi levert kvalitetsprodukter fra øverste hylle, når det gjelder å avhjelpe stress for både kropp, sinn og sjel.

L.A. SPAS – KATALOG

Vi er for tiden i gang med en større omorganisering og vil ikke være tilbake før i januar

Det vil derfor være noe lengre svartid enn vanlig. For kjemi eller andre produkter er det bare å se vår nettbutikk