Home / Ditt eget spa & fitness

Ditt eget spa & fitness

Navn*

E-post*

Telefon*

Adresse*

Postnummer/sted*

Melding

Hvor fant du oss?

Ditt eget spa & fitness

Med våre motstrømsbasseng (swimspa) har dere et fantastisk spa-anlegg på deres egen eiendom. Et swimspa øker verdien på boligen.

Motstrømsbasseng med kraftige motstrømsdyser gir deg muligheten for lange svømmeturer, året rundt i din egen hage! Eller om du bare ønsker å la det varme vannet myke opp stive ledd med lek eller rolig avslappende aktivitet i det deilige vannet, med sommertemperatur året rundt. Om du ønsker det – kan du kombinere swimspa med et jacuzzi. Da har du det komplette spa, hjemme hos deg selv.

Swimspa – som skapt for det norske klima

Swimspa – er uten tvil det best alternativet til svømmebasseng i Norge. Fordi de tradisjonelle basseng, kun kan brukes i en kort periode, 4-5 måneder – takket være klima! Et motstrømbasseng kan du bruke hele året. Noen dager maser barna mer enn andre dager, har du tenkt på muligheten det er å sende barna ut i bassenget – i november, når det egentlig er guffent og kalt. I et deilig motstrømbasseng og spabad. Det gjør noe med humøret 🙂 Driftskostnadene på våre spabad er oppsiktsvekkende lave.

Vi er for tiden i gang med en større omorganisering og vil ikke være tilbake før i januar

Det vil derfor være noe lengre svartid enn vanlig. For kjemi eller andre produkter er det bare å se vår nettbutikk