fbpx

Stengt fredag 04.11 og lørdag 05.11 pga. messe

vannkjemi2
peisbord

SpaHuset -Vi holder varmen!

Våre produkter

Våre merker

Finansiering av spabad

Last ned Appen

Med appen til spahuset kan du se hvordan spaet går ut i hagen din eller på terrassen din. Appen fungerer på den måten at du henter spaet du kan forestille deg i appen og plasserer det på terrassen din eller i hagen din der du vil ha den montert. Du kan prøve boblebadet eller swimspa både nedsenket eller over bakken.


Spahuset App

SWIMSPA, SPABAD & MOTSTRØMSBASSENG TIL ALLE BEHOV!

Spahuset tilbyr et stort utvalg ulike modeller av spabad, motstrømsbasseng / swimspa spesialtilpasset det tøffe norske klimaet. Kvadratiske, rektangulære og runde spa. Med et spabad eller basseng fra Spahuset kan du være trygg på at du får markedets beste kvalitet og driftsikkerhet.

SWIMSPA, SPABAD & MOTSTRØMSBASSENG TIL ALLE BEHOV!

Spahuset tilbyr et stort utvalg ulike modeller av spabad, motstrømsbasseng / swimspa spesialtilpasset det tøffe norske klimaet. Kvadratiske, rektangulære og runde spa. Med et spabad eller basseng fra Spahuset kan du være trygg på at du får markedets beste kvalitet og driftsikkerhet.

VELKOMMEN TIL SPAHUSET din leverandør av utemiljø!

Vi leveres alt til hage og utemiljø enten du drømmer om spabad, motstrømsbasseng, utendørs boblebad, peisbord, hagemøbler, palmer, Hos oss finner du  profesjonell hjelp og hyggelig kundeservice.

Besøke vårt Showroom. Vi kan tilby et spennende utvalg av inspirerende produkter av beste kvalitet.  Spahuset Vi hjelper deg å holde varmen .

SPA & SWIMSPA

Kjært barn har mange navn: Spabad, boblebad, stamp, massasjebad, motstrømsbasseng, Jacuzzi, utendørs spa, terapi spa, basseng, svømmebasseng osv. Vi sier SPA & SWIMSPA for å gjøre det enkelt.

REFERANSER

Ønsker du å snakke med noen av våre referanser I nærheten av der du bor? Ta kontakt så vil vi hjelpe deg med dette. Les mer.

GAVEKORT ER PERSONLIG

Gratulerer med gavekort fra Spahuset. Vi minner om at gavekort fra Spahuset er personlig, og kan kun brukes av vinner, eller nærmeste familie. Det er nemlig oppdaget falske gavekort som er forsøkt solgt videre. Vinner må fremvise legitimasjon. Gavekortet kan kun brukes på 1 spabad og kan ikke brukes på kampanje eller rabatterte priser.

Spahuset Feirer 20 år med Spabad og tilbehør

ÅPNINGSTIDER:
Mandag – Torsdag: 10.00-17.00

Fredag: 10-16

Lørdag: 11.00-14.00

Søndag: Stengt

ØKONOMI

Alle våre spa og motstrømsbasseng er fullisolerte og konstruert slik at man som eier vil oppleve enkel og trygg driftssikkerhet,  meget lave driftsutgifter, høy gjennomgående kvalitet og moderne design på alle våre produkter samt lave strømutgifter. Det er ENKELT Å EIE swimspa og motstrømsbasseng fra Spahuset.

Pris garanti

Vi er direkte importør uten fordyrende mellomledd hvilket betyr for deg som kunde at du kan være trygg på at du får beste kvalitet, beste priser og rask levering.  Vi kan tilby spesialbestilling/tilpasning dersom du har spesielle behov.

SERVICE OG GARANTI

Våre strenge krav til kvalitet og design gjør at du som kunde kan føle deg 100% trygg på en sikker og god handel. Våre spa og swimspa kommer fra noen av verdens største produsenter! Spahuset tilbyr opptil 10 års garanti på våre spa og motstrømsbasseng.  Når det gjelder montering og eventuelt service er vi stolte av å ha en av Norges beste service og ekspertise.

KVALITET OG TRYGGHET

Det finnes mange aktører i markedet. Men det som er viktig for deg som skal investere i et utendørs spabad, swimspa eller motstrømsbasseng for bruk og nytelse i Norge, er at du bestiller av en seriøs og profesjonell forhandler som tilbyr kvalitet laget for det norske marked. Vi jobber med det best fabrikken  rundt om i hele verden med fokus kvalitet, inspirasjon invasjon og miljøvennlig nyskaping. Vi har alltid kunden i fokus slik at kan føle deg trygg.!  Alle våre spa produkter og alt av spa tilbehør og vannkjemi er av beste kvalitet. Levert av SpaCare, et anerkjent dansk produsent som selvfølgelig tilfredsstiller alle strenge krav for bruk i Norge. Våre produkter er selvsagt TUV og CE godkjente og vi har alle sertifikater og godkjenninger i orden siden oppstarten i 1997.

VÅR FILOSOFI

Vår filosofi er å skape Norges mest fornøyde kunder gjennom å tilby markedets beste utendørs spa og motstrømsbasseng til bra priser og rask leveringstid. Vi ønsker at alle skal få oppleve vannets magiske evner og vi skal til enhver tid være Norges beste på utendørs spa produkter og kundeservice.

LEVERANSE

Vi leverer swimspa & spabad bassenger til hele Norge: f.eks Oslo, Tromsø, Stavanger, Ålesund, Bergen, Kristiansand og Trysil.

FACEBOOK

Følg oss gjerne på vår Facebook side : Spahuset Her finner du enkelt referanser, inspirasjon og kommentarer fra mange av våre kunder rundt om i hele Norges land. Vi legger ut NYHETER og KAMPANJER for eksempel på Facebook.